Hvem skulle tro at et skoleår i en pandemi kunne by på så mye faglig utvikling og være så hyggelig? På fotolinja er elevene sosiale og koser seg sammen og er gode venner. Her er det gode vibes som regjerer. Det er nesten uvirkelig når man samtidig følger med på nyhetene om hvordan verden utenfor bobla vår har det. 

Elevene tar det meste, inkludert oppvask, på strak arm eller fot..

Vi har et fantastisk skoleår på fotolinja. Vi har en gjeng med virkelig talentfulle elever som hver bidrar til fellesskapet og de gode følelsene på linja. Vi snakker sammen og det gjør livet veldig mye enklere. For livet er ikke uten problemer på folkehøyskole heller, men man må snakke sammen. Det er vi gode på. Det er litt kleint, men mest fint.
Bilen til Torkild er vi blitt veldig glade i, ikke minst når det er kaldt og vi har lyst på noe godt..

Forrige uke begynte vi med analogt foto og mørkerom. Denne uka er det elevkveld som er på tapetet.  Det er artig, nifst og veldig befriende. Det er slikt vi vokser mye på. Det blir spennende å se hva vi får se. Det kan jo bli både suksess og det kan bli fiasko. Men er det så farlig da?
Harryparykken til JT er god å ha når man trenger ELLER har lyst på en god latter.

Det er et godt år vi har. Vi kommer til å ha disse minnene med oss videre i livet. Det som gjør det fantastisk er at elevene selv ønsker å ha et skoleår de aldri vil glemme. Da går det lettere. Særlig når man som lærer får meldinger slik som dette:

@Jan Tore Jensen vi skal gjøre noe gøy før morgensamling i morgen, så hvis du vil få med deg det, så starter det sånn ca. 8:10/8:15 : )

Hva skjer her da Lilli og Margit?

Det er veldig mye som skjer. Det er sosialt og det er lærerikt. Vi lærer av både læreren og hverandre. Vi får venner for livet. Vi lærer oss at ikke alle er som meg, men noen er det også. Vi finner noen som er på vårt lag og som heier på deg. Vi er rare, vi er normale. Vi er streite og vi er skeive. Vi er et mangfold og vi elsker det!
Fra siste oppgaven der Silje Hamar Bondehagen slo til med denne fargerike fotoshooten i studio. Og ja, det er en toaster, ikke en veske 🙂

Det blir stas å se fortsettelsen på dette skoleåret sammen med denne gjengen. En ting er sikkert: det er ALDRI kjedelig med så mange gode vibes på ett sted!
Snart skal vi forresten også ha fotoutstilling i Fredrikstad Kino, så da er det bare å komme.
 

 
Er du nysgjerrig på hva mer vi gjør på Fotolinja så kan du lese mer HER.
Sjekk også ut Fotolinja sin Instagram