Eirik og Lise stod for grillingen da vi tok en velfortjet pause. Hot dog, hamburger og veggispølser makte godt. Noen fikk til og med en høneblund, mens andre satt opp lavvoen. Spaserturen fra lærer Mona sitt hus til Galleri F15 og hjem igjen var en fantastisk naturopplevelse.

Vi gikk på stier under grønne trekroner, langs sand og rullestenstrender, gjennom gamle eike alèer forbi Gullolmen fyr, gjennom høstfargede jordbæråkre, forbi torpedostasjonen nær Refsnes gods og forbi store, gamle, praktfulle gårder. Noen ble fullstendig oppslukt av å fotografere mens andre pratet og lo og badet på sørstranda!

F15
Galleri F15 er kjent for sine utstillinger, sine vakre omgivelser og god gjærbakst. I utstillingen ANI-MOTION fikk vi blant annet se flere små animasjoner og installasjoner, som også er laget som en reaksjon på de dyre amerikanske animasjonsfilmene. Utstillingen gav ideer til neste semester da GRAF skal ha et animajonsprosjekt. Vi gikk en lang hyggelig tur hjem i solnedgangen.

Fest
Mona hadde laget gresk Mouzzaka, og alle hjalp velvillig til med borddekking og matlaging. Gresk salat, Tzatsiki, brød og kalamataoliven. Nammmm. Stemningen var fantastisk. Latter og morsomme leker fylte hele kvelden. Utmattet men glade kravlet 5 elever ut for å sove i lavvoen. Resten sov rundt om kring i huset.

Lørdagsgrøt
Morgenen etter spiste vi en lang frokost, pakket lavvoen og satt kursen mot Skjeberg folkehøyskole og lørdagsgrøt. Minnene er gode og varme, og vi er i løpet av helgen blitt en enda mer sammensveiset gjeng.