Skoleåret så langt har vært en blanding av varierte oppgaver for skolens grafiske gjeng. I forkant av høstens studietur til Barcelona har elevene arbeidet med et flere oppgaver. Linotrykk, animasjon, Indesign og streetart er et lite utvalg av oppgavene de så langt har vært igjennom og testet ut. Når graf-elevene etter hvert ankommer Barcelona vil de forhåpentligvis være mer rustet til å diskutere forskjellige kunstuttrykk og grafiske elementer de skal oppleve i den katalanske hovedstaden.
Skolens avsatte plasser for veggmaleri og sprayuttrykk har vært i heftig bruk etter skolestarten denne høsten. Noen har også utfordret sine medelever med å gjemme sine verk slik at tankeprosessene skal bli utfordret samtidig som andre har så å si malt oppå elevene.
Det må også nevnes at egenproduserte klistremerker (Stickers) og jakkemerker (Buttons) også har vært populære små sideprosjekter.
Et av de større prosjektene har vært animasjon. Der har fokuset vært å gjøre det så enkelt som mulig men samtidig la assosiasjon være et viktig moment. Animasjonsopplæringen var det den innleide kunstneren Lotte Thori Løvstad … som holdt i og resultatene kan du se på skolens youtubekanal her..
I skrivende stund er det en konsentrert gjeng som fordyper seg i linotrykk. Dette er en tidkrevende prosess og krever full konsentrasjon. Resultatet vil bli presentert på skolens sosiale medier.
Bildene under er fra årets prosjekter.
[envira-gallery id=»11468″]