I dag har vi hatt en skikkelig trivelig og nedpå høstsjau i  grøntanlegget på Skjeberg Folkehøyskole. I fellesfagtimen onsdag denne uken ble det ryddet og spadd, spylt, gravd og plantet. Vi fikk med andre ord skikkelig med jord under neglene og vind i håret.
 

Når man gjør noe sammen er det minst dobbelt så hyggelig.

Sette Spor
Det er hyggelig å komme seg ut i frisk luft å gjøre noe. I tillegg er det gøy å sette spor, gjøre noe som vil bli igjen etter oss. Det er dette vi har gjort i dag.
Vi hadde delt oss inn i tre ulike lag; Cut the kratt Dreamteam, What the hekk Dreamteam og Willy’s Wonky Dreamteam.  Vi har nemlig ryddet opp, beskåret de elleville buskene som har tatt overhånd ved flaggstangen, satt blomsterløk og plantet hekk. I tillegg har vi påbegynt noe som foreløpig bare er et hull i plenen, men som skal bli et bålplass. Vi har også renset dammen og fått denne ren, slik at den ikke blir overgrodd av alger og mose.
 
What the hekk Dreamteam i arbeid

Det er både viktig og godt å kjenne på den gode følelsen og samholdet vi får oppleve når vi sammen gjør noe for fellesskapet, og for de som kommer etter oss. At noe smått er plantet som skal få vokse stort. 
Willy’s Wonky Dreamteam i arbeid

Til Våren
Det blir spennende å se om den vintergrønne einerhekken vi har plantet vil trives, og om krokusene vi har satt vil gi oss blomsterflor i overflod. Meningen er jo at de skal blomstre i flere ulike farger til våren, før elevene som har plantet dem, forlater Skjeberg Folkehøyskole. Det blir spennende. Og så er dette jo egentlig bare en liten begynnelse..

Som dere ser av bildene var det en blid og hyggelig gjeng vi hadde med oss.
 
Ikke glem å følge oss på Instagram og Facebook!