Han hater å tape


Thomas er den rolige, sindige fyren med et temperament uten like når det gjelder fotball og spesielt Liverpool. I tillegg er han en litt dårlig taper, men henter seg fort inn igjen. 

Han har et stort hjerte for elevene og strekker seg langt for å møte deg på det du trenger. Han får alltid god kontakt med alle elever og har tid til alle. 

Thomas er hovedlærer på Sportsjournalistikk og idrett. Han har hele sitt voksne liv jobbet som journalist, før han for noen få år siden kom til Skjeberg. Han har ny og frisk kunnskap om å jobbe i mediebransjen og er opptatt av at elevene skal få kjenne på og oppleve hvordan livet som sportsjournalist kan være. 

Thomas er brennende engasjert i skolens solidaritetsprosjekt. Skjeberg folkehøyskole, sammen med blant annet Lions Skjeberg, har vært med å bygge en skole for de fattigste barna i Zambia.

Thomas reiser, sammen med Sportsjournalistikk og idrett, på studietur til Zambia. Han er engasjert i skolens Zambialøp som samler inn penger til dette prosjektet. I tillegg er han med på innsamling av klær som elevene tar med seg på sin studiereise til Zambia.

I Zambia jobber elevene blant annet med idrett som bistand, der de kan se hvordan idrett kan redde liv.


Denne læreren er nok en av de sprekeste. Han mildt sagt elsker å gå i fjellet, og er skikkelig seig. Han er dommer i fotball, trener styrke, spiller squash, spiller fotball og gjerne volleyball. På skolens høsttur til Gjendesheim, kan du være trygg på at vi reiser med flere som er fjellvante. Thomas er lokalkjent i dette fjellområdet.

Han er ivrig som få på brettspill og engasjert i fotball. Han hater å tape – uavhengig av viktigheten av spillet. Når Liverpool taper en kamp er det mange som har det gøy med å fleipe om lagets tap – Thomas synes ikke det er gøy. Likevel skjønner han at det en fleip, og tar det greit altså.


Thomas er engasjert i rollen som tilsynslærer. Ofte han har quiz på sine tilsyn og elevene gir alltid tilbakemelding på at det var spesielt fine kvelder på skolen. 

Han har alltid god tid, og vil alltid høre på hva du har å si – om det er saken du jobber med, eller romkameraten din som irriterer deg.

God på å ta bilder er han også, og her er noen bilder han har tatt på en av sine mange turer til Zambia.