-Dette hadde aldri gått om ikke alle elevene hadde vært iherdige og dedikerte. Om ikke alle bidrar og gruppen står sammen om prosjektene, ville resultater som dette være helt umulig å oppnå, Sier Mona Sandberg, hovedlærer på Grafisk design.

– Folkehøyskoleåret handler mye om å fungere godt sammen på fagfeltet, noe denne gjengen er et prakteksempel på.

Redesignprosjektet «Stol på meg», der alle fikk lage en stol som skulle gi uttrykk for deres egen personlighet, har blitt til en liten utstilling i Vestibylen på skolen. Fagfeltet laget en beskrivende film som du kan se om du klikker her.

Se flere bilder fra stolprosjektet her..

Litteratutuka.
Graf hadde i forbindelse med Litteraturuka i Sarpsborg fått i oppgave å lage bannere, plakater og bokomslag. Dette gav mange kreative og flotte resultater. Vi fikk lære om hvordan man lager et produkt fra idèfasen til det ferdige produkt. Litteraturuka i Sarpsborg startet 1. november, og graf hadde tre uker på å lage profilmateriale. Det var meget hektisk i perioder. Ledelsen for Litteraturuka var imponert over de flotte resultatene.

Se bilder fra bokomslagprosjektet her..

Gøteborgfoto
Elevene på Graf har tatt bilder av forskjellige yrker da de var på fellestur til Gøteborg med Kult og Bok. Se bildene ved å klikke her.

Animasjon
I etterkant av Fredrikstad animasjonsfestival hadde Graf et eget animasjonsfilmprosjekt. Skapertrangen var på topp etter mye inspirasjon fra festivalen. Vi hadde 2 store grupper som skulle jobbe med veggmalerianimasjon og 2 mindre grupper som skulle jobbe med mindre animasjonsbokser. Alle jobbet først i animasjonsprogrammet I Stop Motion, og senere ble bilder og lyd redigert i I- moovie.

Nå er filmene ferdig og skal vises på morgensaming.

Du kan se dem ved å klikke her.

Billiard
Graff i graf
Vannkraft
Working together