Skoleåret startet for Medialinja i et forrykende tempo den første skoleuken med infobonansa om skolehverdagen og dagstur til Sverige, for deretter å bli avløst med turer lokalt, Oslo og til fjells ( Besseggen) og faglige utfordringer i form av  presentasjonsmagasinet «Wanted dead or alive»

For en gjeng, for en oppstart. Media hører du på skolen uansett om du vil eller ikke. Inne på linjerommet hvor de holder til, planlegges det høylytt om hvilken retning de neste prosjektene bør ta og lydnivået er stadig vekk skrudd til nivå 10.

Det siste Media ferdigstilte før de gikk i en etterlengtet høstferie var det nye magasinet/skoleavisa Brainless.

Magasinet inneholder alt fra viktige og uviktige hendelser på skolen til tips og triks de er interessert i. De har også fått introkurs i journalistiske metoder og fotohjelp for å virke som skolens «vaktbikkje» Magasinet ble for øvrig sluppet til skolens elever og ansatte med confetti og overraskende presentasjon dagen før høstferien.

Det er bare å gratulere Media med flott innsats og et strålende produkt som reflekterer både skolen og Media-elevene på en virkelighetstro måte.

Etter høstferien skal linja over på Lyd-produksjon… da venter både podkast- og regulære radiosendinger. Det er bare å spenne på seg setebeltet for Medial-elevene mao.

Her kan du se noen bilder fra skoleåret på Medialinjen så langt!
[rl_gallery id=»17666″]