Systemansvarlig Snorre Walther gleder seg til fornyingen av hjemmesiden. Både artikler og bilder vil få en bedre presentasjon. I tillegg blir det gjort en del tekniske endringer som vil lette publiseringsarbeidet.

I lengre tid har det vært en kreativ dialog mellom Skjeberg folkehøyskole og programmererne i firmaet MarkedsPartner som har det tekniske ansvaret for hjemmesiden. Om kort tid vil hjemmesiden fremstå i ny drakt.

De mest synlige endringene vil bli nettavisen. Her blir det nye og større tittelfonter, bildene blir presentert i flere formater, fontene i ingresser og brødtekst blir også større, i tillegg til at det blir lagt inn mer luft for å øke leseligheten.

Tidligere har bildegalleriene hatt klare begrensninger. Også på dette området vil det skje store endringer.

-Det viktigste for meg er at det skjer en teknisk oppdatering. Dagens hjemmeside har vært operativ i tre år. I løpet av denne tiden har jeg gjort meg opp klare meninger om hvordan publiseringen kan bli mer effektiv. I samarbeid med programmererne i MarkedsPartner har vi fått til et system som vil lette arbeidet med å få sakene ut på nett, sier Snorre Walther.