Skjeberg Folkehøyskole stilte i Gruppe 2. Det vil si at man stiller i gruppen for aktive utøvere. Det førte til at både jentelaget og guttelaget kom noe ned på resultatlistene i sine respektive grupper. Likevel var det ingenting å si på stemningen blant elevene da løpet var over.

Strålende vær
Det så ut som om dagen skulle ødelegges av regnbyger, men meteorologenes spådommer slo til og det klarnet opp utover formiddagen slik at temperatur og vær gjorde sitt til at innsatsen ble maksimalt.

Årets stafett ble vunnet av det svenske laget Hammarby IF på tiden 49 minutter 1 sekund på herresiden. Skjeberg Folkehøyskoles herrelag kom inn til tiden 1time 15minutter 38sekunder. Dette holdt kun til nest siste plass i sin pulje. For jentene vant Idrettsklubben Tjalve med tiden 57minutter  42 sekunder.  Skjebergs jentelag kom inn til tiden 1time 35 minutter 08 sekunder., noe som endte med jumboplass for jentenes del.

-Selv om det ser ut som om tidsforskjellene er store er vi godt fornøyd, vi er jo kun mosjonister og de andre deltagerne løper jo hver eneste dag, sa Ingrid Margrethe Thorvaldsen.