Som vanlig når vi er i på tur er vi både høyt oppe i skyskraperne og langt ute på øyene for å oppleve storbypulsen som dirrer i New York City. Vi har opplevd enormt mye så langt og heldigvis har vi noen dager til på å suge til oss inntrykk og inspirasjon.
Høyt oppe
I går var vi på Top of the Rock som virkelig er på toppen av New York City, med utsikt over hele Manhattan, Brooklyn, New Jersey, Harlem og Bronx. Det er et fantastisk syn å stå der oppe mens sola går ned og lysene i byen kommer på. Vi får med oss alt, heldigvis.

Andrine og Casper koser seg i New York

Litt av en opplevelse å se utover. Lang eksponering etter solnedgang gjør susen for å formidle stemningen.

Top of the Rock, NYC

Ut mot havet
I dag har vi vært på enda en dagstur. Vi har nemlig vært på Liberty Island og Ellis Island. Her fikk vi sett Frihetsgudinnen på nært hold og oppleve hva det vil si å komme til Ellis Island og gå i fotsporene til de millionene som kom gjennom de bygningene på vei fra livene sine og til noe helt annet som de ikke visste hva var. Det gjør inntrykk på oss, og det er vi takknemmelige for,
Vi kunne nok ha tenkt oss å vært ute lenger, men siden vi skal på konsert i Harlem i kveld måtte vi avslutte litt tidligere.
Turister er det nok av på vei til Frihetsgudinnen.

Konsert i Harlem
Så nå har vi en liten time med avslapping og hygge før vi drar på konsert. Vi skal til Harlem og legendariske Apollo Theater, og oppleve deres berømte Amateur Night, Her har mang en stjerne gått sine første skritt mot berømmelsen sin. Man kan f eks nevne, Billie Holiday, Sammy Davis Jr, Aretha Franklin, Mariah Carey og James Brown.
Vi gleder oss til en stor opplevelse.
På vei til Harlem fikk vi en danseoppvisning av de skjelne på t-banen. En herlig opplevelse!

OPPDATERING!
Vi fikk en helt fantastisk opplevelse på the Apollo. Anbefales på det sterkeste!

Det var veldig god stemning på The Apollo Amateur Night

Vinneren denne kvelden sang en fantastisk versjon av «Saving All My Love For You»

 
Flere bilder kommer på Instagram og Facebook!