Skolens sangfugl 

Denne spreke dama jobber mest på kjøkkenet og litt i renhold på sommeren. Hun lager de beste fiskeburgerene du kan drømme og tryller med sausene. 

Trine har ofte ansvar for middagene ved skolen. Hennes brune saus er ren magi! Noen kan finne på å spise bare potet og brun saus til de middagene, for den sausen er skikkelig god! Hun har flere signalretter; flesk og duppe, fiskekaker/fiskeburger, lasagne og kjøttkaker i brun saus for å nevne noen.


Trine er engasjert og er gjerne med når skolen har aktiviteter på utsiden av skolen. Om det er fjelltur, teaterbesøk, museums- og kunstvandring, utenlandsturer eller andre bidrag for elevene. Trine er med. Hun har vært reiseleder på linjetur til Berlin, hatt med foto- og filmelever på Munch-museet, dannet baktroppen opp Besseggen og vært Mikke mus på Maskorama. Imponerende!
Likevel; som oftest ser du henne på kjøkkenet. På bilder under er skolen på «bli-kjent-tur» og her er Trine med som grillmester.

Trine er veldig imøtekommende og ønsker å møte elever på de ønsker de måtte ha. Ønsker elevene seg en spesiell middag kan man spørre Trine – hun kan helt sikkert lage det! 

I tillegg til å lage god mat er hun er veldig god sanger og bidrar ofte på både personalunderholdning og på julefesten for elevene. Hun synger gjerne solo og er uredd for utfordringer. Hører du sang i gangene eller på kjøkkenet, er det Trine som i seg selv skaper god stemning. Dama er glad i show og underholdning, og bidrar gjerne til å lage show også.

Her synger Trine på elevenes skoleavslutning.

 

Hun liker også å trene, og det er nok styrke det får mest i. Likevel er hun gjerne med på volleyballturnering, og gjør det med et sånt humør man kan lære noe av.

For noen få år siden ble hun, med flere kollegaer utfordret til å delta i et hinderløp, kalt Barskingen. Hun var den første til å ville bli med! Under ser du et bilde av skolens lag det året. Vi satser på å gjenta suksessen!

Fra venstre: Sindre, Trine, Lise, Lene

 Dette er dama som tar utfordringer på strak arm, og gjør det alltid med et stort smil. Det synes både elever og kollegaer er sprekt!