Hun har et lunt smil og varmt blikk

Mette er den blide og alltid imøtekommende dama. Hun med det varme blikket, som garantert vil se om du har en dårlig dag. 

Hun jobber i renhold og på kjøkkenet, og vil alltid møte deg med et lunt og åpent smil. Mette snakker gjerne med elevene, har alltid noen fine spørsmål og tar seg tid til å lytte.

Mette er engasjert i elevene og opplever ofte at de gjerne deler ting med henne fremfor med en annen ansatt. Det forteller mye om Mette og hennes evne til å opprette tillit. Hun sier det så fint; «du vet, jeg treffer elevene på en annen arena enn undervisningssituasjon, og kanskje jeg oppleves mindre farlig». Mulig hun har et poeng, men det vi er helt sikre på, er at hun gjør det med både interesse og et ønske om å gjøre en forskjell.

Mette er ei dame med bein i nesa. Hun er ei dame med stor forståelse, samtidig en utfordrer. Det er så rett det hun sier; «det er et valg å se positivt på livet og situasjoner». Det er det mye læring i!

Om du ikke rekker toget, synes romkameraten din roter fælt eller er skikkelig nervøs for morgensamlingen du har ansvar for; du kan velge å se positivt på det. Du lærer noe, både praktisk og om deg selv. Her er hun en mester i å utfordre elevene og stille gode spørsmål som oppfordrer til refleksjon.

Mette er skikkelig glad i å gå tur – for mosjonen sin skyld, og for å kjenne den friske luften og stillheten i skogen. Hun er den første i Skjeberg til å finne frem skiene dersom vi et år er så heldige at det kommer såpass med snø at det kan kjøres opp skispor! Mette har vært med skolen på vintertur til manges glede. Hennes positive holdning, støttende ord og store forståelse gjør turer i hennes nærvær gode.