Vi som arbeider i folkehøyskolen, ser daglig hva folkehøyskolen kan gjøre for et menneske. Vi ser enkeltmennesker strekke seg, utvikle seg og få en større følelse av tilhørighet og tro på seg selv. Alle mennesker er skapt for å utvikle seg og lære. I en vanlig skolehverdag kan det være en utfordring å utvikle det mennesket man er, når karakterer og prestasjon er det viktigste.

Filmelever klare for dyst!

Så hva vil du med livet ditt?
Vi ønsker elever som vil noe med livet sitt. Vi ønsker elever som ikke vet hva de ønsker med livet sitt. Vi tror at vi kan gi begge en opplevelse for livet. Ikke bare lærdom, men innsikt , erfaring og livsglede. Vi tror du vil få et år du aldri vil glemme hos oss. Vi har ikke noe karakterjag, men vi er opptatt av tilstedeværelse, utvikling og deltakelse. Vi har mye kos og hygge i tillegg til det faglige fokuset. Alle trenger vel litt vafler i ny og ne?
Fotoelevene har det artig i New York

Linjene våre
På Skjeberg folkehøyskole har vi flere linjer, vi har Filmproduksjon-Japan, Foto-New York, Grafisk Design,  Musikk og Sportsjournalistikk og idrett. Hver av disse linjene vil gi deg reiser, opplevelser, muligheter og utfordringer.
Liv Solveig er vår nye miljøveileder. Det vil gjøre skoleåret enda bedre for oss, tror vi.

Du får muligheten til å være med og påvirke skoleåret ditt på en helt unik måte, sammen med en fabelaktig gjeng medelever og engasjerte og dedikerte lærere. Trenger du noe støtte i hverdagen har vi også en miljøveileder som alltid har god tid til deg.
Vi har noen få plasser igjen for kommende skoleår på Foto-New York og Filmproduksjon-Japan.