I den første kampen møtte guttene ett reunionlag fra Haugetun. De visste ingenting om laget og spenningen var derfor stor. Allikevel forventet lagkaptein Thomas Grøndahl at laget skulle henge med.
– Om vi ikke vinner skal vi hvertfall holde tempo, sier kapteinen før kampen og legger til at han også forventer en scoring av guttene sine. Det var verken scoring eller tempo å se på Skjeberglaget. Det rant inn mål andre veien og resultatet ble til slutt 5-0 til Haugetun 05/06. Etter kampen innrømmer Thomas at det var klasseforskjell på lagene. Det nye målet for turneringen blir nå å score mål.

Trenger magi
Målet kom allerede i den andre kampen mot Numedal Folkehøyskole 2. Et fantastisk skudd av Lars gikk rett i krysset. Det var et helt annet Skjeberglag å se i denne kampen. De var på hugget hele tiden og produserte mange store sjanser. Det holdt dessverre ikke helt inn i denne kampen heller, men tonen var en helt annen.
– Trenger bare litt magi fra kapteinen nå, var Thomas` kommentar etter kampen.

Fortjente tre poeng
I tredje kamp var Haugetun2 motstandere. Etter bare fem minutters spill lå Skjeberg under 1-0. Derfra og inn var det bare et lag på banen, Skjeberg. Etter omtrent ti minutter fikk vi se litt magi fra kapteinen også. Det ble dessverre det siste målet i kampen, som endte 1-1. Her hadde Skjeberg virkelig fortjent to poeng til.

Syk opphenting
Rønningen Folkehøyskole er motstander i den fjerde kampen. Allerede etter ti minutter ligger Skjeberg under med to mål. Det så ut til å bli en trist kamp for Skjeberg, men etter 12 minutter viser Tore og Thomas hva de er gode for. Ett nydelig forarbeid av Tore som gjør at Thomas kan putte lett. Målfesten er ikke over enda. To minutter senere tegner også Kai-André seg på scoringslisten. Spenningen og temperaturen stiger i kampen. Begge lagene jakter på det siste målet for å få med seg to ekstra poeng videre. To minutter før slutt viser Jeff, Tore og Martin seg frem. Et nydelig angrep som fører til at Martin kan sette ballen kontant i mål. Skjeberg har vunnet sin første kamp.
– Helt sykt å hente opp 2-0, er Thomas` eneste kommentar etter kampen.

Høydepunket
Etter oppturen i forrige kamp var guttene optimistiske foran siste kamp mot Genland Folkehøyskoles førstelag. Etter bare fem minutter er det grunn til å juble for Skjeberggutta, Thomas tar igjen fram magien og fører Skjeberg opp i ledelsen 1-0. Når kvarteret er spilt klarer ikke guttene å stå imot presset fra Grenland lenger, de reduserer til 1-1. Begge lagene har store muligheter mot slutten, men det er til slutt Grenland som trekker det lengste strået og går opp i ledelsen 2-1, bare få minutter før slutt. Noe som også blir sluttresultatet. Alt i alt er Thomas kjempefornøyd med turneringen og stolt av guttene sine.
– Høydepunktet var den kampen vi klarte å snu 2-0 til 2-3, forteller Thomas og legger til at det var et enormt lagarbeid som sto bak den seieren.