Valgfaget podkastproduksjon har vært et populært tilbud for årets Skjeberg-elever. Gruppene kjemper med kreative løsninger for å bli hørt i den voksende podkastjungelen.
Tre av gruppene som ivrig har spilt inn flere episoder er bl.a. jentegruppa «På spissen» som har tatt for seg jenterelaterte utfordringer slik som menstruasjon, prevensjon og seksualundervisning. Her har diskusjonene til tider vært høylytte og hvordan de lander debatten i studio kan du bl.a høre her. Gruppa består av Frida Mathilde Auke, Silje Hamre og Lilli Storrønningen.( Ikke tilstede da bildet ble tatt.)
Ivrige elever
Podkastgruppa «Fasit» består av guttene Sondre Karlsen, Tomas Oliver Magnussen, Jonathan Pedersen Molstad og Martin Hesjevoll. De påberoper seg å sitte på fasiten av flere ting i løpet av sine episoder som du kan høre her. Bl.a. hvilke juletradisjoner som er koseligst og pokemonepisode som er mest episk. Det ryktes om at temperaturen har vært høy til tider så her lytter du på egenhånd for å si det slik.
Høyt tempo i studio
Den tredje testosterongruppa kaller seg «Fast følge» og har består av Marco Buddah Mathisen, Brage Trondsønn Strøm og Staahl Radpey ( ikke tilstede da bilde ble tatt) og betegner seg selv som en fysisk podkast, hvis det er noe som heter det. Gutta lokker med egenopplevde kleine episoder og her «bjuder de på» som de selv sier. Røff og humoristisk «slapstick-podkast» lokkes det med og det ryktes om både voksing av armhuler og andre komiske innslag på direkten. Her er det bare å klikke «følg og abonner» hvis du ønsker noen timer med ferdigredigert podkast.