Enkelte av spillerne på Skjeberg hadde aldri spilt en håndballkamp før. Likevel bet folkehøyskolelaget godt fra seg og vartet opp med festhåndball til tider. Første omgang for Skjeberg var så som så, de startet bra, scoret på mange sjanser og tettet bakover så godt det lot seg gjøre. Frustrasjonen ble litt for stor mot slutten av omgangen da dagens to dommere dømte en rekke straffekast imot på mindre forseelser samt dekking innenfor syvmeteren.

Tune scoret og Skjeberg lå under til pause.
Skjeberg hadde mange imponerende enkelprestasjoner ved blant annet syvmålsscorer Tobias Dahle. 18-åringen mente at kampen likegodt kunne tippet i Skjebergs favør, hadde det ikke vært for alle de tekniske feilene:

– Vi er ofte feilplassert og kan ikke like mye om spillet som motstanderne. Likevel biter vi bra for oss, mye grunnet enkeltprestasjoner fra høye, sterke gutter som skyter hardt og godt.

Ga mersmak
Skjeberg gjorde som treneren sa og lot ballen gå i gjennom laget i de fleste etablerte angrepene. De glimte også til med fine innspill og påfølgende mål av dagens to strekspillere, Torstein Johansen og Gaute B. Drangsholt.

Defensivt kom Tune jentene ofte litt for lett igjennom forsvaret og rushet Skjeberg i senk. Dessuten var det lett å se at jentene hadde spilt sammen før, da de hadde fine bevegelser, fine trekk og finter som tok motstanderen på senga.

Martin Jensen og Annelise Østby var blant spillerne som aldri hadde spilt en håndballkamp før. Begge klarte seg fint i dagens kamp, og var enige om at kampen hadde vært en gøy og annerledes opplevelse som ga mersmak.
Andre omgang for Skjeberg var glitrende med mange gode angrep, fine rusher som ofte endte i mål og tett og bra defensiv jobbing samt solid keeperspill av både Mariann Grønsberg og Solveig Mikkelsen Solhaug. Det siste som skjedde i kampen var et forsøk på en «flyger» av Martin Jensen og seksmålsscorer Fredrik Eisenträger, men forsøket ble stoppet av et godt Tunelag og det endte med en 24-22 seier til jentene i fra Sarpsborg.

Fornøyd med laget
Etter kampen hadde en av dagens to Skjeberg keepere, Solveig Mikkelsen Solhaug kun lovord om laget sitt.
– Veldig bra innsats av alle sammen, det var en morsom kamp.
Hun skrøt spesielt av forsvarsarbeidet til laget som bare ble bedre og bedre. Det gjør også hennes jobb mellom stengene enklere. Det må sies at det var hennes andre opptreden i mål, og hun stortrivdes og klarte seg bra.