På tross av sine utfordringer nekter Joakim Berger å gi slipp på journalistdrømmen. Verken diagnosen CP eller rullestol hindrer 19 åringen å gi opp håpet om å jobbe med journalistikk. Kombinasjonen sportsinteresse og medier passer Joakim midt i blinken og på Skjeberg Folkehøyskole har han fått flere drømmer oppfylt så langt.
I løpet av skoleåret har Joakim fått spilt inn sin egen podkast i Radio Skjebergs eget studio, noe han har syntes vært veldig stas.
-Temafaget Podkast har passet meg perfekt. Jeg liker å prate og mene noe om sport og det har jeg virkelig fått mulighet til i studioet her på Skjeberg, forteller han.
Ett av høydepunktene så langt i skoleåret var å komme på Wembley Stadium i London og i tillegg møte verdensstjernen, Dele Alli. For oss uinnvidde er han en fotballspiller som pr. dags dato spiller på Tottenham og Englands midtbane. – Det var et av mine største høydepunkt som journalistspire, sier Joakim fornøyd. Takk til Skjeberg for at jeg fikk den muligheten. Han avslutter med å tilføye at dersom du søker Skjeberg så får du oppleve masse spennende innen sportsjournalistikk og drive med relevante oppgaver.
Her kan du høre Joakim intervjue Stjernens (Ishockey) Andreas Heier etter kamp.