Jul uten juleverksted er ikke særlig julete. Og så er det viktig å få inn litt julestemning der vi oppholder oss når vi er sammen på skolen: nemlig spisesalen. Derfor har vi i år laget et ekstra juleverksted for å gjøre det ekstra koselig til jul.
 

Ingenting dufter bedre enn hjemmebakte pepperkaker når det nærmer seg jul. Hyggelig å lage dem sammen med gode venner, er det også.

Når alle elevene er med og vi samler oss i spisesalen er det veldig hyggelig å gjøre noe sammen for fellesskapet. Og ingenting er vel bedre da enn å lage god gammeldags julestemning. Vi har hatt noen produktive timer med juleverksted i dag. Ikke bare har vi laget julepynt, men vi har også laget pepperkaker, risboller og pyntet pepperkakehus.
 
Litt av hvert som er med på å skape den gode julestemninga

Vi har selvsagt pyntet juletreet også, og begynt sånn smått med å gjøre det lyst og trivelig til jul. Vi har laget nisser, snømenn, julelenker, små juledekorasjoner, laget julekuler med paljetter og små filtede juledekorasjoner til treet.
 
Hyggelig samvær, dyp konsentrasjon og svært kreative løsninger er bare noe av et juleverksted.

Men dette er jo selvsagt bare begynnelsen. Vi håper at flere elever ønsker å lage enda mer pynt slik at vi får en ekstra fin ramme rundt de siste dagene før ferien.
 
Fine folk i arbeid

Det ble servert gløgg og pepperkaker som snacks så vi tror at den gode julestemninga er på god vei inn dørene nå. Det lukter i alle fall sånn!
PS: Kvelden før hadde det også vært julekaraoke, så her gir vi jernet til jul!