Går du rundt og synes det er vanskelig å bestemme seg for hva man skal bli, hvilken utdanning man skal starte på eller bare har lyst til å gjøre noe annet et år etter 12 år på skolebenken? Da synes jeg du skal ta deg tid til å lese dette blogginnlegget.
Et folkehøyskoleår er ni måneder langt. Det starter i slutten av august og rundes av som regel rett før 17. mai. I disse månedene bor du sammen med andre elever på skolen, opplever, lærer og erfarer sammen med ca. 100 andre i et fellesskap.
I løpet av denne prosessen skjer det noe med deg som menneske. Det er ofte i løpet av dette skoleåret du finner nærmere ut hvem du er som menneske og hva du vil gjøre videre. Hvis vi i overført betydning ser på en 19 åring som et litt uryddig tetrisspill så er det nesten som om folkehøyskoleåret rydder litt opp på brettet, dytter litt her og retter opp litt der.
 

Bred erfaring

Det vanlige er når man har bestemt seg for å gå på folkehøyskole er å velge en retning/linje man har lyst til å teste ut. I dette tilfellet skal det handle om Linja Desken-LIVE (DL).

Denne linja retter seg mot deg som vil drive med mediarelaterte oppgaver. Det er ikke gitt eller bestemt ad du må bli journalist eller jobbe i en redaksjon etter å ha valgt DL. De aller fleste yrker i dag får du bruk for det du skal lære på DL. Ja til og med for den videre utdanningen du måtte velge senere vil det alltid være kjekt og praktisk med å kunne f.eks. ta opp lyd, blogge, vlogge, intervjue, streame, fotografere, promotere for å nevne noe.
Det er nettopp det du lærer på DL. Du får en kjempeerfaring du kan ta med deg videre. Og til deg som ønsker å fortsette innen mediebransjen, her får du praktisk erfaring, du blir mer selvstendig, kreativ og ikke minst du skaffer deg et nettverk du kommer til å ha kjempenytte av senere i både arbeidslivet sågar som livet, i den betydning av at du får venner for livet.
På DL vil du under trygge og gode rammer få utvikle deg i ditt tempo med lærere som har erfaring fra bransjen og vet hva som trengs for at du skal komme i posisjon.
 

Vær rask, søk i tide

Vårt motto er «Just stream iT» det betyr egentlig at har du en ide – gjør det da vel!! Alt i livet må øves og det får du god tid til sammen med likesinnede medelever på Desken-LIVE.
Inne på linjesiden her.. kan du lese mer spesifikt om hvilke temaer vi legger opp til i løpet av neste skoleår. Vær snar så sikrer du deg plass. Vi begynner å tildele plasser 1. februar 07.00
Søk her……..
Godt nytt år – håper vi sees.
[envira-gallery id=»9836″]