Ufestivalen er over. Vi er dønn slitne, men utrolig fornøyde. Det ble en travel og sykt artig uke, der elevene på Fotolinja fikk lære mye om hva det vil si å arbeide som fotografer på en festival.
Vi har spurt noen av elevene som arbeidet med konsertfoto hva de syntes var mest gøy med å jobbe som fotografer på Ufestivalen.
Man må spørre for å få et «ja»
I utgangspunktet var det faktisk ikke meningen at Fotolinja skulle være så direkte involvert i festivalen, men Thomas ville det annerledes og var frempå nok til å spørre og da fikk vi selvsagt et ”JA”.

Thomas Stavø Johnstone

Å lede et team
Thomas har jobbet med dette før så for ham var dette velkjent terreng, så på spørsmål om hva han likte best med Ufestivalen sier han dette:
Det var utrolig gøy og givende å lede et mediateam, der alt skal dekkes inn, både små og store hendelser, poste på Facebook og Instagram. Han likte å ha en reell foto og media-jobb. Og så elsker Thomas å jobbe med en festival. Det må også sies at han ledet sitt team på en fabelaktig måte.
Carianne Iversen Skjønnås

Carianne: Det morsomste var å få bli kjent med Sara, Arash og Ismail, og det å få lære konsertfoto med artister jeg liker.
Solveig Pettersen

Solveig: Det beste med u-festival var å jobbe med de forskjellige artistene. Det å kunne gå rundt med skilt og bånd for å vise at du hadde tilgang til scenen og backstage var supergøy! Men jeg vil si at de beste fotoopplevelsene var å ta bilder av Julie Bergan og Sara & Arash.
Marte Elena Tung Nilsen

Marte: Å jobbe på u-festival var veldig morsomt og lærerikt! Man fikk virkelig prøve seg i praksis og var en erfaring som jeg kommer til å huske resten av livet.
Så man kan vel konkludere med at ikke bare lærte Fotoelevene mye, de hadde det veldig artig også, og tok utrolig mange kule bilder.
Sjekk ut vår Facebookside og Instagram for flere bilder.