Siden mars har fagfeltet vært opptatt med å lage egne filmprosjekt og de to ROT-elevene Ruben Håland Dalseide og Marius Langvik hadde ideen til en musikkvideo til låten «To Much Ass».

-Da vi hørte «To Much Ass» tenkte vi at det kunne være kult å lage den passende musikkvideoen til sangen.

Storstilt hjelpemidler
De to Rot-elevene skrev manus selv og det meste av skolens videoutstyr ble benyttet under innspillingen. Ruben og Marius skaffet tilveie en kran som gjorde det mulig å filme i fugleperspektiv.

-Vi prøvde først å få en kran fra brannvesen, men det lyktes ikke. Da ringte vi til firmaet Slettevold og Kynningsrud og fikk et tilbud å låne en kran for 2.000 per time. Det ble litt for dyrt, men dagen etterpå ringte sjefen i firmaet og sa at vi kan få låne kranen gratis.

Fornøyd med resultatet
Selv om videoen bare varer noen få minutter, har Marius og Ruben vært opptatt med filmen sidenetter vinterferien. Videoen er nå ferdig og kan snart sees på Skjeberg Folkehøyskolens hjemmeside. Men ikke bare det, NRK`s Urørt skal også vise videoen på deres hjemmeside og under en sending.

Takker for hjelpen
-Vi takker alle som hjulpet oss under produksjonen. Det er først og fremst guttene fra MUSIKK som kom med veldig bra innspill. Timelærer Odd Christian Hagen ga også nyttige råd underveis.