Mediaelev Hans Fredrik Benjaminsen Kvam storkoste seg siste helgen i vinterferien da han fikk mulighet til å ha praksisplass hos selveste MGPjr redaksjonen. I flere år har Medialinja  på Skjeberg og MGPjr-redaksjonen samarbeidet. De har arrangert finalistleirskole på Skjeberg, noe som har åpnet for praksisplasser for mediaelevene.

– En utrolig flott mulighet for elevene som ønsker å ta en utdanning innen mediabransjen. Her får de oppleve og bidra til inn i en produksjon som er profesjonell i alle ledd og de får samtidig et innblikk i hvordan en stor produksjon som MGPjr er blir til, sier hovedlæreren Snorre Walther på Medialinja begeistret.

Årets leirskole var for 2. året på rad endret pga. covid-19 restriksjoner og ble derfor lagt til et hotell i nærheten av Telenor Arena.  Likevel fikk Hans mer enn nok å henge fingrene i. Hovedoppgavene var å være assistent under videoproduksjoner,holde orden og logistikkansvar samt «shaue» utstyr. Satt litt på spissen betyr det å være praksiselev at da gjør du det du blir bedt om og gjerne før du blir bedt om det. Tempoet er høyt, tidsrammene er stramme og det er en fordel å skjønne at alle jobber som et team enten du er praksisassistent eller prosjektleder.
Dansekoreografi på Munchmuseet

Hans får mye skryt av innsatsen sin fra alle i redaksjonen og de ønsker han lykke til videre og håper at de sees om noen år ettersom Hans har store planer om å studere media på en av Mediehøyskolene i Norge.