Magiske Opplevelser i London

I tillegg til masse fotball, fikk elevene på sportsjournalistikk og idrett også magiske opplevelser i Harry Potters verden og på Lyceum Theatre. Her sto Lion king på programmet

De fleste av dagens ungdom har et forhold til Harry Potter og elevene på Sport tok turen til Warner Bros studios utenfor London. Her er hele det magiske filmsettet intakt.

 

Gjengen på sportsjournalistikk og idrett samlet i Warner Bros studios.

 

Flavia Screpanti (ved toget på hovedbildet) er klassens største Potter-fan. Hun sier dette om opplevelsen:

– Harry Potter er en helt unik verden hvor man blir dratt med på en magisk reise over lang tid. Selv om alt er fantasi, er historien så detaljert og godt gjennomført at alt likevel virker troverdig og realistisk. I likhet med en hel generasjon, har jeg vokst opp med disse bøkene og filmene, og har virkelig blitt knyttet til både karakterene og hele universet.

Å se og være der innspillingene og de kjente scenene har tatt plass var helt surrealistisk, og noe jeg aldri kommer til å glemme – Flavia Screpanti.

Det er ingen tvil om at hun synes besøket var en stor opplevelse.

Kulissene er magiske og står slik de var da filmene ble spilt inn.

– Besøket hos Warner Bros sitt Harry Potter studio var en utrolig opplevelse for alle. Og en drøm for meg som Harry Potter fan. Vi fikk innblikk i alt av regi, kostymer og sminke, karakterer og arkitektur som er brukt bak kulissene og i filmene. I tillegg får man kjøpt og prøvd rekvisittene som vi har sett i alle filmene. Å få se og være der innspillingene og de kjente scenene har tatt plass var helt surrealistisk, og noe jeg aldri kommer til å glemme, fortsetter hun.

Stor teateropplevelse

Løvenes Konge på Lyceum Theatre imponerte også elevene. Særlig scenografien var spektakulær. Det var ikke lov til å filme eller ta bilder. Men du kan se traileren i videovinduet. Og flere bilder fra turen vår nederst i saken.

Her kan du lese flere tidligere blogger om sportsjournalistikk og idrett:

I denne saken kan du lese mer om fotballkampene vi så i England.

Fra Skjeberg til Viaplay Sport

Sportsjournalistikk passer også for jenter.

Flotte TV-sendinger fra sportsjournalistikk og idrett

 

Imponerende filmkulisser i Harry Potters verden.

 

 

I denne gata kjøpte Harry Potter alt han trengte før han reiste til Galtvort.

 

Forventningsfulle elever på vei til Lyceum Theatre.

 

Utenfor Lyceum Theatre.

 

Like før det begynner og mobiltelefoner og kameraer må legges bort…