Maiken beskriver Adrian som en talentfull, men jordnær gutt. Han er en tøffing, men har også en mer pysete side. – Broren min er glad i Star Wars og lego, men er samtidig redd for fluer, sier Maiken, med et flir om munnen.

Lillebror i Verdensrommet.
Adrian ble tidlig oppdaget. Allerede i barnehagen fikk han være med i Jubalong som sendes på barne-TV på NRK. Kanalen var så fornøyd med Adrian at han omsider ble programleder i Jubalong, og fikk spille inn en egen musikkvideo kalt «Verdensrommet». Som åtteåring spiller han nå sin første hovedrolle i filmen om Lillebror og Knerten. Skuespillertalentet ligger i familien. Adrian og Maikens søster har hatt roller i både Les Miserables og Annie, og Maiken selv har vært aktiv i barneteateret, og hatt en statistrolle i den norske filmen «De gales hus».

Det er ingen tvil om at det er skuespill Adrian vil fortsette med. Neste punkt på agendaen er innspillingen av film nummer to om Lillebror og Knerten, «Knerten gifter seg». Han gleder seg til å fortsette å samarbeide med de andre skuespillerne i filmen, som han har kommet svært godt overens med.

Morsomt å pante flasker.
– Det var utrolig gøy å spille Lillebror, sier Adrian med entusiasme i stemmen, da vi ringer han for et lite intervju. – Det jeg synes var morsomst i hele filmen var å pante flasker, mens det skumleste var stuntsene jeg måtte utføre, ler lillebror Smith.

Adrian likte å ha en storebror i filmen, men favoritten er allikevel storesøster Maiken.

– Hun er verdens beste søster, men hun sover alt for mye.

Maiken hevder selv å ha bidratt med mye lærdom som Adrian har kunnet dra nytte av, blant annet å gråte på kommando. – I filmen spiller Adrian en scene der han gråter svært troverdig,

– dette er det jeg som har lært han, sier hun.

Som Maiken er også Adrian glad i å fortelle skrøner, noe som var en medvirkende faktor da han fikk rollen. Han er litt rampete, akkurat som Lillebror. Flere likhetstrekk mellom de to er at begge er kreative, og liker å holde på med ting på egenhånd. Allikevel påstår Maiken at Adrian ikke er fullt så tålmodig som det Lillebror er.

Hjemme hos Adrian og Maiken har Pippi og resten av Astrid Lindgrens figurer vært favorittene, så Anne Cath Vestlys Knerten har ikke fått like mye oppmerksomhet. Som forberedelse til innspillingen av filmen kjøpte de derfor inn flere bøker fra Vestlys forfatterskap. Adrian har blitt svært glad i fortellingene om «Knerten» og kan nesten ikke vente til film nummer to kommer. «Knerten gifter seg» er ventet å komme til norske kinosaler i løpet av neste høst, og det blir spennende å følge Adrian videre.