Mat med et smil

Kokken vår Sindre sørger for at du får god middag hver dag. Han brenner for god og variert mat, og vil gjerne ha middagsønsker fra elevene. 

Han er selv glad i smaker og ønsker at du skal bli kjent med smaker fra flere verdensdeler – samt tradisjonsmat fra Norge. Thaisuppe, flesk og duppe, tikka masala, pølse og potetstappe, kebab, fiskegrateng og wook kan være en vanlig ukesmeny levert av Sindre.

Han lager utrolig god mat, og når han lager thaisuppe, fiskeburger, pulled pork eller indisk er det lang kø for å få middag først. Det skjer også at tidligere elever sender forespørsel om å få oppskriften på ulike retter. Eller de kommenterer at de savner folka på skolen – og maten. Alltid hyggelig å få slike tilbakemeldinger.

Han er opptatt av at du skal ha det bra, spise godt, ha det fint til måltider og på rommet ditt gjennom hele året. Han får med seg dersom noen elever ikke kommer til middag og ønsker at vi finner en løsning for gode matvaner sammen med eleven dersom noe ikke stemmer for eleven.

I tillegg til å sørge for middag gjennom året er han også reiseleder sammen med Grafisk design. I flere år har han reist til Japan og elsker å være på tur.

Denne reiselysten kom når han var ganske ung. Da han var ferdig utdannet kokk, reiste han ut av landet for å jobbe. Han har jobbet i USA, Spania, Maldivene, Australia og Egypt. Veldig imponerende synes vi!

Den alltid blide kokken er ganske rolig og forsiktig som type, men stødig som få når han er på reise. Artige kommentarer, vitser og en velmenende fleip er du garantert mottaker av når du er sammen med denne fine fyren.

Sindre er veldig glad i elevene og engasjerer seg for at alle skal ha det bra. Det merkes i hans engasjement for enkeltelever og i maten som serveres. Han husker – fra skolestart – hvem som har hvilke allergier, og spesialkost. Når han lager middag etterstreber han at alle behov skal tas hensyn til. Han engasjerer seg i det meste og legger alltid opp til å gjøre noe ekstra rundt ulike høytider eller markeringer. Halloween har han og gjengen hans blitt mestere på! Jul og andre tradisjoner er han også engasjert i. Det er noe med at året har sin rytme, og det er viktig å bidra til at elevene kjenner på.

Sindre leder en gjeng med erfarne damer, og som eneste hane i flokken er det imponerende hvordan han holder sitt utrolig gode humør og alltid nysgjerrig på hvordan du har det.

Som en av skolens fotballidioter og skolens mester i squash, er det fare for at han blir litt høy på seg selv. Han er riktignok høy i antall cm, men hadde trengt å bli jekket litt ned. Det er ingen som slår han i squash! Eller tør du prøve?

En tøffing er han også. Han var den eneste av mennene som turte å være med på hinderløp sammen med denne gjengen med damer når vi stilte opp på Barskingen for noen år siden.

Fra venstre: Sindre, Trine, Lise, Lene