Linja Medieproduksjon skal prøve seg på mange områder innen medieproduksjon i løpet av skoleåret. Å være akkreditert journalist/fotograf på rød løper under et nasjonalt arrangement slik som Melodi Grand Prix, The Voice, eller Spellemannsprisen er noen av arrangementene som vi legger opp til at du som elev skal teste ut. Dette kan høres veldig skummelt ut men vær trygg, du skal få opplæring og her opererer vi med både adrenalin- og kjendisgaranti.
Tidligere elever refererer stadig til disse turene som ett av flere høydepunkt i løpet av skoleåret hvor de fikk følelsen av virkelig å være på jobb.
LIVE-rapportering er gøy!
Typiske arbeidsoppgaver før og under et slikt oppdrag er gjennomgang av lyd- og videoutstyr, fotoapparatet må være ladet og minnekortet tømt, akkrediteringen må være ordnet og mobilkameraet/appene må fungere. Et slikt oppdrag innebærer som regel at tre-fire stk. reiser inn og har ansvar for sine bestemte arbeidsoppgaver – dette gjør at hver enkelt kan konsentrere seg om for eksempel plassering på den røde løperen for de beste intervjuplassene, fotoplassering for å nevne noe. Dette er en kjempefin øvingsarena for deg som vurderer Medieproduksjon og her praktiserer vi prøving og feiling.
Trening gjør mester
Ingen er perfekte på første forsøk men vi øver oss og etter hvert lærere du som er på slike oppdrag triksene og snarveiene til å få intervjuene/bildene som folk har lyst til å høre og lese om. Er du nysgjerrig og vil ha mer informasjon? – ikke nøl med å ta kontakt.
Velkommen som søker!
[envira-gallery id=»10301″]