Som oppkjøring til den nasjonale finalen av årets MGP valgte elevene på Medialinjen og lage sin LIVE-sending i beste MGP-stil på Radio Skjeberg.
Med et selvutnevnt dommerpanel og gjester i studio både som opptak og på direkten ble det en hektisk sending fra skolens mobile radiostudio. MGP-sjefen Stig Karlsen, artist Big Daddy Karsten og MGP-fan general/radioprofil,  Anders M. Tangen stakk innom (via telefon) og kom med sine spådommer og sideinfo om kveldens sending og  forventede resultater.
– Det var kjempegøy og veldig raust, spesielt av Stig Karlsen og ta seg tid til et radiointervju kun få timer før sending til oss på Radio Skjeberg, sa Ylva Storhaug-Paalgard entusiastisk, som sammen med makker Ragnhild Årvik var programledere for kveldens sending.
Det er riktignok ikke bare disse to som sto bak sendingen fra skolens matsal. Hele gruppa var involvert i praktiske ting denne kvelden for å få sendingen så optimal som mulig. Glitterstaffasje, rigging av studio og promotering er og blir viktige arbeidsoppgaver innen radioproduksjon. Slike storsendinger er også glimrende praksistrening for elevene mtp.  å lage god radio.
Det bør også nevnes at matsalen var bekledd og belyst i riktig MGP-staffasje med glitter og paljetter. Dommerpanelet var for øvrig utstyrt med nyinnkjøpt tversoversløyfe for å visuelt beskrive at de har sin integritet i behold når de skulle avlegge sine interne stemmer.
Kveldens vinner ble riktignok det Skiens-baserte bandet RIVER som med sine totalt 15 poeng samlet stakk av med seieren. Fasiten nasjonalt ble jo som kjent heavyrockeren JORN, noe juryen etter en liten tenkepause sa seg enig i.
En del av opplegget på Media er akkurat det å mønstre på storveis når det er noe å markere, slik som MGP eller andre begivenheter. Det er virkelig da elevene får testet kunnskapen i praksis.