Møt Liv Solveig

Skolens miljøveileder og solstråle. Hun er alltid blid og gjør alt hun kan for å tilrettelegge for at du skal få et godt skoleår. 

Dersom du har noe på hjertet eller vil ha noen å snakke med er døren til Liv Solveig alltid åpen (med mindre den er lukket – da er det en annen elev som vil snakke med henne). Jobben hennes handler om å snakke med, veilede og utfordre elevene. Hun er opptatt av at alle har en psykisk helse – og det er normalt å kjenne at det er både gode og utfordrende dager.

 

Når hun har tilsyn (kvelds-/nattevakt) arrangerer hun ofte Bingo. Det er alltid populært!

«Velkommen til bingo i kveld» ser man ofte på Liv Solveig sine tilsyn.

Hun har også valgfag som heter «Søte saker» og her lærer hun bort ett og annet triks med baking og kaker.

Det hender det drypper litt på resten av elevene når valgfaget «Søte saker» har bakt.

 

Liv Solveig er de ansattes «instagramer» med mange følgere og hyppige innlegg der hun deler litt hverdagslykke og prosjekter.  Du ser henne ofte med kameraet oppe for å fange gode øyeblikk. Hun er med på ulike skoleturer og er gjerne med på linjenes utflukter. Dette for å bli kjent med elevene på en annen arena enn på kontoret eller på skolen. 

 

Liv Solveig sitt engasjement for deg som elev fins det egentlig ikke ord for. Dersom du forsover deg kommer hun innom på morgenen, om du er syk er hun den første som vet det. Har du kjærlighetssorg står hun med åpne armer. Trenger du hjelp eller støtte vil hun kunne veilede deg dit du trenger. 

Et fantastisk menneske som er varm og kjær på samme tid. Alle elsker Liv Solveig 🙂 

Engasjement er et viktig stikkord når det gjelder denne dama. Hun er med der det skjer med et unikt engasjement. På bildet under her er hun med på skolens Zambialøp der skolen samler inn penger til en skole i Zambia.