Under fellesturen vår til Barcelona, hadde musikkelevene våre et svært så hyggelig musikalsk møte med studentene på Microfusa. Microfusa har skoler i Barcelona og Madrid og tilbyr kurs innen musikkproduksjon, lydteknikk og DJ-ing.  Dette er en internasjonal skole med ca 200 studenter. Her kan du få en bachelor, hvor de to første årene er i Barcelona og det tredje, og siste året, foregår på Solent Universitetet i Southampton i England.

Ser ut som om Kristoffer har det bra i dette studioet!

Microfusa – Barcelona

Microfusa møtte oss med fire ansatte, som fortalte oss historien om skolen og skoletilbudet. Vi fikk omvisning i de flotte studioene deres. Skolen benytter musikkprogrammene Ableton Live, Pro Tools og Logic.

Etter to år i Barcelona får du Diploma in Music Production eller i Sound Engineering fra Microfusa og en Bachelor of Arts (B.A) i Popular Music Production fra Solent University. Den er verdt 180 studiepoeng.
Studentene på Microfusa stilte velvillig opp og hjalp oss bl a med innspilling av vokal. Dette er en internasjonal skole og to av studentene som hjalp oss, var fra henholdsvis Brasil og Argentina.

Ole Magne og bandet laget en ny låt på sparket i studioet i Barcelona

Fine rom med mye fint utstyr på Microfusa  i Barcelona
Lærere og studenter stilte opp og viste oss hvilke muligheter skolen har

Ylva under innspillingen hos Microfusa
Musikkelevene fikk tre timer sammen med lærere og studentene på Microfusa denne november-kvelden. Skolen gjorde et meget bra inntrykk og jeg er sikker på at mange av elevene våre definitivt kunne tenke seg å studere videre i denne fantastiske byen.
Takk for oss!
 
Les mer om Musikkproduksjon her