Etter innkvartering var det klart for uteaktiviteter med fotballturnering og andre konkurranser. Det var ingenting å utsette på iver og innsats, og aktivitetene satte blant annet samarbeidsviljen og reaksjonsevnen til de tre lagene på prøve.
Det virket som elevene koste seg storveis denne nydelige sensommerdagen, i alle fall var det stor aktivitet både inne, ute og til vanns.

Noen elever aktiviserte seg med fotball, kubbespill og badminton på det flotte uteområdet ved hovedhuset, mens andre sørget for akkompagnementet med kassegitarspill, ukulele og kjente og kjære sanger. Båten som var dratt opp på land, fikk ikke ligge med buken i været særlig lenge, fristelsen av det maritime kinderegget ( båt, fiskestang og blikkstille vann ) ble for stor for noen av elevene. De som derimot hadde fått sin dose av sol og sjøluft, dro igang kortskalle og andre spill i hovedhuset.

Uten mat og drikke duger helten ikke
Utover ettermiddagen når fellesaktivitetene var over, begynte det å «rumle» i en og annen musikermage. Dermed var det duket for middag, med grillmat på menyen. Matgruppa tok ansvar og sørget for ingen gikk sultne inn i sensommerkvelden.

There’s no business like show business
Underholdningsgruppa bestående av et knippe elever sørget for at det ble en uforglemmelig helaften for elever og lærere. De vartet opp med musikk-kviss, spørsmål knyttet til samtlige musikkelever, og ikke minst, rap-konkurranse.