Det ble en kort Oslo-tur på elevene på musikkproduksjon fredag. Turen inneholdt en lett blanding av kunst, kultur, arkitektur, felleskap og musikk.

Innholdsrik høst

Siden musikkelevene kom sammen i slutten av august, har de mekka sanger, sunget og spilt inn og holdt flere konserter. Ingen tvil om at vi har mange utrolig dyktige musikkprodusenter, musikere og vokalister i år!

Musikkelev Kathinka Ress utenfor operaen.

Vi krysser fingrene

Til tross for smitteøkning, synes vi det var helt på sin plass med en liten dagstur til hovedstaden – med alle forhåndsregler inkludert selvfølgelig. Inntil videre er planen fortsatt at musikkelevene skal dra til Japan til våren, og da er det greit å trene litt på å reise i en samlet gruppe. Vi krysser fingrer og tær, men denne turen gikk i hvert fall bra!

Arnar Kjær likte Munchs “Pikene på broen”.

Munch-museet

Første stopp var en tur innom det splitter nye Munch-museet – kanskje Norges mest omtalte bygning for tiden. Uansett var det gøy å ha sett både bygget og bildene til Munch på nært hold. Videre sveipet vi en liten tur innom Deichmanske bibliotek, før vi tok en matbit på Karl Johan.

Småfrosne musikkelever på vei inn i varmen.

Musikkbutikk

Tradisjonen tro avsluttet vi i én av byens største musikkbutikker. Her kunne vi drømme oss bort og teste trommer, gitarer, keyboards, mikrofoner, lydkort og studiomonitorer.

Gitarist Eivind Jørgensen nyter utvalget.

Juleavslutning

Nå gjenstår en elevkveld, en liten julekonsert og julemiddagen med de andre elevene, før musikkelevene tar en velfortjent juleferie.