Vi har noen flotte musikere og produsenter på musikklinja. I kveld hadde de den årlige konserten på St Croix i Fredrikstad og det var en herlig blanding av egne låter og skreddersydde coverlåter.

Full trøkk fra første stund med Henrik og Rashad

Det er godt å komme seg bort fra skolen i ny og ne. Å bli hentet i buss og kjørt til Fredrikstad og konsert, må sies å ha et anstrøk av luksus. Og det er akkurat den følelsen vi får av å få oppleve disse fine ungdommene når de presenterer det de jobber med på musikklinja.
Stian leverete vakker elektronika

Egne låter imponerer
Blandingen av egne låter og godt kjente coverlåter gjør at opplevelsen får flere dimensjoner. Vi som bare er publikum får noen flere knagger å henge opplevelsen på når vi får høre god gammel Bowie i ny drakt, eller Hotel California som en nesten-reggae låt. I tillegg hadde elevene både laget fet elektronika, var akustisk ballade og fengende poplåter.
Nikita leverte som vanlig vakker sang.

Det er imponerende å se hvor flinke alle er, og ikke minst at lærerne er med på scenen sammen med de håpefulle. Det gjør at stemningen i salen blir en helt egen og veldig hyggelig for publikum.
Marek og de andre elevene på Filmlinja sørget for å filme konserten.

I tillegg til konsert med musikklinja, hadde filmlinja sitt eget prosjekt på St Croix i kveld. De laget nemlig dokumentar og flerkameraproduksjon på konserten. Den gleder vi oss til å få se når den er ferdig. Men i kveld skal vi bare være fornøyde med den fine konserten. Takk for opplevelsen, folkens!