Studieturen til musikkproduksjon går vanligvis til ulike destinasjoner i Europa. De tre siste årene har vi forsøkt å endre reisemålet vårt. Koronapandemien satte en stopper for dette. Men, i år går endelig turen til «The Land Of The Rising Sun»

Årlig studietur

Et av høydepunktene i løpet av et folkehøyskoleår, er utvilsomt studieturen. På disse turene vil elevene få nye impulser, lære om fremmede kulturer og ikke minst få mange spennende kulinariske opplevelser.

Utfordringer

Disse turene byr ofte på mye mer enn dette. Elevene blir kjent med hverandre på en ny og annerledes måte. Gjennom utfordringene de får i løpet av turen, utvikler de vennskap og relasjoner som ofte varer livet ut.

Tokyo by night med det kjente landemerket Tokyo Tower

Tokyo

Turen vår starter 13. april i verden største by – Tokyo. Her skal vi være i fem dager. Denne metropolen med nærmere 40 millioner mennesker tilbyr et hav av muligheter.

Vi skal oppleve det kjente Shibuya distriktet, komme oss opp i Tokyo Tower, besøke Sensoji og Meiji-Jingu tempelene og prøve å få med oss alt det denne spennende byen kan by på.

Den kjente fotgjengerovergangen i Shibuya. Foto Benh LIEU SONG (Flickr)

Vi håper også at vi får oppleve Sakura – den berømte blomstringsperioden – som markerer starten på våren her i Japan.

Kyoto

Ferden går deretter til den tidligere hovedstaden, Kyoto. I Japan forflytter vi oss med Shinkansen – det kjente høyhastighetstoget som kjører i hastigheter over 300km/t.

I Japan forflytter vi oss med høyhastighetstoget Shinkansen

Kyoto blir sett på som Japans kulturhovedstad og er vel mest kjent for oss som stedet der Kyoto-avtalen ble vedtatt i 1997. Avtalen omhandler reduksjon av verdens klimagassutslipp. Byen har mange utrolig flotte templer.

Kyoto med ett av sine fantastiske templer

Hiroshima

Siste stopp på turen blir et besøk i Hiroshima. Byen er kjent over hele verden som den første byen som ble utsatt for kjernefysisk krigføring, 6 august 1945.

Her skal vil besøke fredsminneparken med atombombekuppelen. Vi har brettet fredstraner på skolen i løpet av året og disse skal overleveres under besøket i Hiroshima.

Bli med og opplev fantastiske Japan

Etter 14 hektiske dager i Japan vender vi nesen hjemover til de siste ukene med alle elvene før skoleåret avsluttes i midten av mai.

Søk nå!

Kunne du tenke deg å bli med på studietur til Japan neste år? Da bør du søke nå!

Du kan nå  søke plass hos oss på Musikkproduksjon. Linjen fylles raskt opp og du bør skynde deg, skal du sikre deg plass og ta steget videre!

Et år hos oss på Musikkproduksjon kan endre livet ditt for alltid! – Søk her

GODE GRUNNER TIL AT DU BØR SØKE HOS OSS –
  • Musikkproduksjon med likesinnede er utrolig spennende og lærerikt
  • Meget kompetente lærere og det du trenger av utstyr for å lage profesjonelle produksjoner
  • Skolen ligger i hjertet av Østfold – nær tre store byer
  • Maten vår er i toppklasse – også tilrettelagt veganere og vegetarianere
  • Få mange nye venner og knytt verdifulle kontakter for livet

SØK PLASS HER