Stina Norskog var elev på Skjeberg Folkehøyskole og gikk på grafisk design. Hun deler gjerne sine erfaringer fra året hun var elev hos oss. 

«Mitt år på Skjeberg Folkehøyskole  var fantastisk. Jeg lærte mye om hvordan det er å forholde meg til andre mennesker, og jeg føler jeg vokste som en person. Og jeg savner den tiden hvor jeg satt med vennene mine i Graf-rommet og spilte Catan, eller så på film i tv stua.» Den personlige og sosiale veksten Stina beskriver, er det viktigste vi som skole ønsker å bidra til for elevene våre.

 
Hun forteller videre hva hun savner ved skoleåret. «Det er mange av de små tingene som jeg savner. Som bare å møte vennene mine hver dag. Jeg savner samholdet. Vi hadde også mange fine turer, som da vi sov i telt og spiste sushi ved bålet og dro på kanoturer.»

Det er faget de fleste elevene kommer til oss for. Vi er opptatt av faglig kvalitet på alle våre linjer og ønsker at de som vil, skal kunne dra nytte av året faglig sett. Stina sier; «Jeg fikk veldig mye ut av året faglig. Mye av det jeg lærte på Skjeberg har gitt meg en stor fordel nå som jeg tar en bachelor i visuell kommunikasjon. Jeg fikk også muligheten til å prøve mye nytt som silketrykk, ink, japansk ink og male på veggene»Vil du søke om skoleplass? Trykk her!