Turneringen blir arrangert av fotballinja ved Haugetun Folkehøyskole. Det er inndelt i tre grupper med henholdsvis fire lag i hver gruppe på guttesiden, og to grupper bestående av syv lag på jentesiden. Det kommer til å bli spilt to kamper samtidig på 7´er baner, og hver kamp varer i 20 minutter. Etter gruppespillet vil det bli sluttspill med semifinaler og finaler.

Når natten er på sitt mørkeste mellom klokken 01.00 og 02.00 vil det bli servert varm mat og drikke. Det blir også muligheter for å kjøpe andre goder i kiosken utover natten.
Det anbefales å kjøpe seg kaffe i pausene mellom kampene, slik at man holder seg våken og opplagt. Sluttspillet er nemlig ikke ferdig før i seks-tiden lørdag morgen.
Ettersom elevene skal spille utover hele natten vil de få fri fra skolens program på lørdag.

Skjeberg som outsider?
Fotballtrener ved Haugetun Folkehøyskole, Tormod Skolt har store forventninger til turneringen. – Jeg tror at det kommer til å bli et kjempebra arrangement. Det er lagt opp til mye sosialt samvær med musikk, premieutdeling og kåringer, forteller Skolt.
Han kunne heller ikke unnlate å rose Skjeberg-lagene. – Dere er gode. Dette kommer nok til å bli en meget spennende turnering, avslutter Tormod.
Haugetun har for øvrig lagt opp til et reunion-treff denne helgen. Derfor vil de komme til å stille med to lag fra fjorårets kull.