I dag har fotolinja vært på dagstur til Niagara Falls og hygget oss. Vi fikk en flott dag sammen,  med mange muligheter til å forevige vannfallets mektige tilstedeværelse.
 

Fotolinja på plass i Niagara Falls. Gruppebilde måtte til før vi skred til verket.

Morgenfugler
Vi var tidlig av sted i morges med første fly til Buffalo og lærte en viktig lekse da vi ankom: det lønner seg ikke å ta rutebuss. De gikk ikke så mye som vi hadde håpet og de tok lang tid. Så vi endte opp med å kjøre taxi med en luguber mann med utrolige historier og en like skitten bil innvendig som utvendig. At han snakket på inn- og utpust gjorde ikke saken bedre. At han kjørte med to par briller på og tekstet, tok betalt med kredittkort samtidig som han kjørte som et svin hører også med til historien. Vi kommer nok ikke til å glemme ham med det første.
 
Det er mange flotte motiver å velge i om man bare ser seg om, og Elisabeth er helt klart en habil fotograf. (Foto: Elisabeth Westlie Olsen)

Foto og turistfeller
Vi fikk tatt de bildene vi ønsket og fikk hygget oss sammen. Selv om vi kanskje skulle ønske at våren hadde kommet lenger der oppe så var det en utrolig hyggelig tur. Suvenirer ble innkjøpt til både oss selv, familie og venner.
 
Både elever og lærere har det hyggelig på tur

Niagara Falls
Det var naturlig nok vannet i fossen som opptok oss mest i dag. Vi fokuserte mest på lange eksponeringer med filter siden vi ikke kunne vente til kvelden med å fotografere. Det må vi si vi ble veldig fornøyd med.
Lang eksponering med filter. Blender 32 og 2 sekunders eksponering.

Flere bilder kommer etter hvert.
 
Ekornene legger seg flate for Vegard

Følg med oss på Instagram og Facebook, da vel! Les også mer om Fotolinja på hjemmesiden.