Nyåpning av Studio 1

Endelig er vi ferdige!
Før jul fikk vi pålegg om endring i lydstudioet vårt i hovedbygget – Studio 1. Det skulle bygges ny branndør. Endringene ble såpass store at vi fant ut at vi like greit kunne ta en pause og gjøre en ordentlig oppussing i samme slengen.
Østfold Fylkeskommune hjalp oss med ny studiopult mens musikkelevene brettet opp armene, vasket ned lydstudioet og kjørte på med maling og siste rest av snekring. Vi har fått på plass akustikkmateriale på vegger og i tak og etter litt mekking, låter nå studioet behagelig og balansert.

Nytt album

Elevene på linjen Musikkproduksjon er godt i gang med årets album – nyoppusset studio gjør innspurten langt morsommere. «Å kunne jobbe og mikse i et balansert lydstudio er faktisk natt og dag og gjør hverdagen langt lettere for oss» sier musikkelev Aksel Tandberg Rindsem.
Albumet vårt lanseres 9 mai og legges ut bl a på Spotify, iTunes og Soundcloud.

Verktøyene du trenger

Skjeberg folkehøyskole har nå fire moderne lydstudioer som elevene diponerer til musikkproduksjon. Her finner du alle verktøyene du trenger for å skape dagens lydbilder. I to av lydstudioene jobber elevene med FL Studio og i de to andre jobbes det med Ableton Live og Pro Tools – verdens ledende musikkprogram.
Ikke glem å følge oss på Instagram og Facebook!r