I løpet av kort tid vil det stå et flunkende nytt Youtubestudio klart på Skjeberg Folkehøyskole. Dette studioet skal fungere som læringsarena for årets og ikke minst fremtidige elevkull på Skjeberg Folkehøyskole.
For de ekstra interesserte så er det Oslo-baserte firmaet Danmon som er leverandør av publiseringsløsningen Multicam og dette er et system som kan måle seg med det aller beste vi som skole kan sammenlikne oss med. Mao det skal ikke stå på utstyret, nå mangler vi bare innholdet og det håper vi elevene vil stå for.

Klart for selvstyre
Målet er å skape kreativt og spennende innhold som vil manifestere seg i direktesendinger og Youtube-serier elevene har lyst til å lage. Det overordna målet er at elevene skal drifte seg selv og etter en kort opplæringsfase danne sine egne redaksjoner. Dersom det er elever som har egne prosjekter så er det selvfølgelig mulig å produsere stoff med dette utstyret.
Vi håper at elevene har lyst til å lære seg alle rollene i en TV-produksjon. Du som elev vil få prøve deg både foran og bak kamera. Kanskje du finner ut at det er i registolen du fungerer best eller at du vil være programleder eller youtubehost. Det er dette som blir spennende. På Medialinjen får du garantert prøvd deg i alle roller.
  Fort deg å søke på Skjeberg nå.
 

Lærer Tore figurerer som testperson
Like før Youtubestudio er klart