En viktig ingrediens i skoleåret på Skjeberg Folkehøyskole er å sette spor, vise at man var her, at man betydde noe og gjorde noe som blir igjen etter at vi har reist hjem for siste gang. En måte vi gjør det på er å plante blomsterløk sammen. Disse vil stå i full blomst til våren når året drar seg mot slutten.

En herlig bukett elever som gjerne byr på seg selv.

Hygge og kos
På Skjeberg folkehøyskole bruker vi mye tid på fellesskapet. Vi satser på den gode følelsen som vi får av å gjøre ting sammen av ulik vanskelighetsgrad og hyggefaktor. Noen ganger gjør vi ting som krever mer av oss, men like viktig er det at vi gjør noe som alle kan være med på og som er mest hyggelig og kos.
Erlend, Magnus og Mathias ordnet musikk og liv til arbeidet

Musikk til arbeidet
Det var masse liv og røre i dag da vi plantet forskjellige blomsterløk. Det ble ekstra hyggelig da noen gikk for å hente høyttaler og fikk i gang noen heftige rytmer til arbeidet.  Vi skulle nok hatt bedre spader til å grave med, men det gikk jo å få gravd ned blomsterløkene til slutt.
En herlig gjeng med livlige gutter og jenter som gir av generøst av seg selv.

Et godt spor
Vi har en herlig gjeng elever i år som gladelig er med og leker og byr på seg selv. Det gjør at vi som jobber på skolen får ekstra mye energi og har gode dager på jobb. Vi samarbeider godt og opplever at vi løfter i flokk. Det er vi takknemmelige for. Vi opplever at vi har kommet godt i gang med skoleåret og har funnet et veldig godt spor sammen med elevene våre.
En nyvinning på Skjeberg Folkehøyskole i år er dans til arbeidet. Det anbefales!

For de som er nysgjerrige på botanikken i dagens arbeid så kan vi si at vi har plantet påske og pinseliljer, ruteliljer, krokus, persiakrone og klokkeblåstjerne. Det blir nok vakkert utenfor skolen til våren.
 
Her viser noen av guttene hva de har plantet.

Ikke glem å følge oss på Instagram for flere bilder fra hverdagen på Skjeberg Folkehøyskole!