YouTube

De fleste drømmer vel om mange avspillinger på YouTube og mange tenker nok også at det er mye jobb som ligger bak å skape en video som blir superpopulær. Det er også en kjent sak at YouTubes algoritmer innimellom kan være svært så lunefulle.

Elev på musikkproduksjon

Elev på musikkproduksjon – Brage Skarstein Bjanger – kunne knapt tro det selv heller, da videoen hans begynte å ta av. I skrivende stund har den godt over 1.5 millioner avspillinger på YouTube! Han har også fått over 3000 følgere på kanalen.

Brage på scena under konserten på St.Croix i Fredrikstad

Nico & Vinz – Am I Wrong

Brage har gjort en remiks av Nico & Vinz låta «Am I Wrong«.

Hvorfor valgte du denne? «Det var rett og slett bare at jeg likte vokalen og ville se hva slags vri jeg kunne gjøre på den» .

Hvor lenge har du jobbet med musikkproduksjon? «Jeg begynte å produsere i 2016 så jeg har produsert musikk i litt over 5 år nå «.
Hvilket program bruker du? «Jeg har jobbet i FL studio fra første dag»
Er det lenge siden du gjorde denne re-miksen? «Jeg la ut videoen på YouTube for 3 år siden og den ble så vidt spilt av frem til nå »
Hvorfor tror du den har tatt av nå? «Jeg tror det rett og slett er litt flaks. Den ble sendt litt rundt på folks «recommended» side og folk sjekka den ut. Og jo mer den ble spilt av, jo flere kontoer ble den vist frem til og så vokste det eksponentielt derfra»
Hva er planen videre med YouTube-kanalen? «Tenker å legge ut både musikk og andre ting som tutorials, videoer fra konserter, lage en sang fra bunn av og litt sånt»
Hvordan har det første halvåret vært for deg på musikkproduksjon på Skjeberg Folkehøykole? «Vil si det første halvåret har hjulpet meg en del med å utvikle meg som artist og å få prøvd mye forskjellig for å finne min egen lyd»
Det blir spennende å følge kanalen din videre Brage!
Du kan søke plass allerede nå for neste år på musikkproduksjon via denne linken
 
Her er remiksen til Brage på Youtube. Check it out!