1.klassesgjestene koste seg på første rad med potetgull og brus, 3.klassesgjestene måtte unne seg med de bakerste plassene i båten, mens 2.klassesgjestene fikk sitte i fred og ro på plassene sine. Renate Madsen gav oss deretter sikkerhetsinformasjon om båtturen, med assistanse fra Jenny Trondsdatter og Martine Ek Rønning og kveldens cruise-show kunne endelig begynne!

Gjestene fikk servert god musikk av dansebandet Vikingarna med Christer Sjögren i spissen, ypperlig spilt av Pernille Bøe, og cruiset gikk som planlagt.
inntil sikkerhetssjef Renate «fikk noe på øret» og måtte be 1.klassesgjestene og 3.klassesgjestene pent om å bytte plasser. Etter en god blanding av bitterhet og glede, kunne showet fortsette. Båtens faste gjenganger, spilt av Lene Pedersen, dro «morsomme» vitser, Hildur Augustdottir og Stine-Mari Falstad var på rave-party og gav oss svenske danserutiner, konkurranser ble holdt, og vi fikk enda flere «gode» vitser av Lene.

Salen fikk seg en ordentlig oppkvikker da gjengangeren, i Lenes skikkelse, falt pladask for den fagre og skjønne blomsten av en kvinne som satt i baren, spilt av Marius Ruud. Morsom sangtekst og herlig samspill gav publikum en god latter, og det hele ble avrundet med flott avslutningsdans i robotform.

BOK-elevene kan med all grunn være fornøyde, og cruiset var virkelig det vi kan kalle kort og godt!

Se flere bilder fra elevkvelden her..