Mediefag og musikk er minst like populære fagtilbud som tidligere. Ungdom fra Oslo distriktet peilet fort ut Skjeberg i havet av utdanningstilbud på messen. Flere leverte søknad til de ulike fagfeltene.

Erfarne lærere
Lærerne Snorre Walther og Tore Bjerketvedt har vært på flere utdanningsmesser de siste årene.

-Jeg er fornøyd med standen vår her på messen, sier Snorre.
Grafisk design har laget bannerne som representerer de seks ulike fagfeltene. I tillegg har vi med elevarbeider som fotobøker og plakater fra Bilde og kommunikasjon, og CD´er fra Musikk og musikkproduksjon. Bunken med «Sportsmagasinet» som som er produsert av Sportsjournalistikk og idrett forsvinner som ferskt hvetebrød.

– Vi viser et lyst og levende bilde av skolen vår, og ikke en glitrende gavepakkning som er produsert av et reklamebyrå, avslutter den entusiastiske datalæreren.

Direkte kontakt med fremtidige elever
Lyd og filmlærer Tore Bjerketvedt er fornøyd med besøket den første dagen.
-Det er viktig å snakke med de som viser at de er interessert i Skjeberg Folkehøyskole, sier Tore. Vi kan på kort tid besvare spørsmål om fagtilbud, studieturer , kompetansepoeng og økonomi.

-Mange vet ikke hvor skolen ligger i landet. Vi får positive tilbakemeldinger på beliggenheten som er kun en times kjøring på E6, sørover fra Oslo, avslutter Tore.

Vær tidlig ute med søknad
Skjeberg hadde en stor pågang av søkere forrige skoleår. Rundt påsketider var skolen full.
-Flere av fagfeltene er veldig populære og det lønner seg å være tidlig ute for å sikre seg en plass. Vi håper at de som er interessert i å gå på skolen vår, og de som eventuellt lurer på noe, tar en god titt på hjemmesiden vår. De kan også kontakte meg eller lærerne direkte, sier Laila Dalene ved skolens kontor.