Denne gjengen skal på rundreise vestlandet i april!
Graf fikk fikk en time på seg til å male keiserens hane. Utgangspunktet fra oppgaven var denne historien som kommer fra antikke Kina:

En keiser bestilte et bilde av en kunstner, og fikk til svar at det kunne la seg gjøre, men kunstneren trengte god tid for å skape et godt bilde. Han fikk to uker på seg for å fremstille et bilde av en hane.
Keiseren var av det utålmodige slaget, så da han etter 2 uker kom for å hente bildet, og det ikke var ferdig, ble han rasende. Keiseren var jo ikke vant til å vente på noe som helst, men han gav kunstneren en ekstra uke til å ferdigstille kunstverket.
Da keiseren returnerte etter uken var gått, kunne kunstneren fortelle at ja, verket var ferdig. Han tok sin pensel og et papir, og tegnet hanen rett foran keiseren. Keiseren var målløs og kjeftet på kunstneren: «Når det var så enkelt, hvordan kunne du la meg vente så lenge?» Kunstneren var rolig og åpnet døren til sitt atelié. Rommet var dekket av skisser haner, fra gulv til tak.
Vi lærer litt om aquarell-teknikker, fargelære og samarbeide.

Gruppearbeide, kjekt etter lang juleferie!

Grafisk Design er inne i en periode med øvelser som krever arbeid, spesielt på idéplan. Gode ideer trives best i fellesskap og trygge omgivelser. Vi startet året med aquarell fellesprosjekt, for å lære oss teknikken, å tegne annerledes enn man pleier, og å velge ut en felles idé som ferdigstilles. Bildene er en popup utstilling som vises på skolen denne uken.
Bildene settes rundt omkring på skolen 1 uke

Dette er også en prøve på popup utstillingen vi skal ha på våren. Vi skal bruke flere måneder på å planlegge, skisse og tenke ut et bilde som presenterer hver elev. Dette skal trykkes på metallplate, og skal være med på gatekunst-reisen vår i april.
Denne hanen snudde vi opp ned:)