Podkast er en del av opplegget på Medialinja og Sportslinja på Skjeberg Folkehøyskole. Det er også et valgfagstilbud for elevene på skolen og dette er et fag som er mer populært enn noen gang.
Tre av jentene som har valgt dette valgfaget i år er elevene Frida Auke, Lilli Storrønningen og Silje Hamre. Samtlige går på skolens fotolinje og er overmodne for å komme i gang å produsere sin egen podkast som de har kalt : «På spissen»
Mye forberedelse
Før de kan komme skikkelig i gang er de nødt til å forberede produksjonen på flere måter. De må bl.a lage en pilot basert på en ide de i fellesskap har kommet fram til. De må også lage jingler og vignetter. Samt lage seg en fremdriftsplan. Publiseringsplattformen må de også bestemme seg for før de kan gå i studio. Foreløpig er jentene på planleggingsnivå men skal man måle ting etter iveren så er nok første episode rett rundt neste sving.

PÅ dagsorden

«På spissen» skal etter planen dreie seg om at jentene diskuterer seg igjennom diverse aktuelle tema og setter ting på spissen. Det er med andre ord bare å begynne og glede seg til «På spissen» slipper første episode.
På Skjeberg Folkehøyskole satses det fortiden stort på podkastproduksjon og skolen besitter tre podkaststudioer som er så å si daglig i bruk.