Christoffer Henriksen var elev på linjen Grafisk Design her på Skjeberg FHS i skoleåret 2019-2020 og er en dyktig artist. Han er selvlært innen ulike felt, og han har erfaring med ulike prosjektoppdrag – både private og for næringslivet. Han har utført grafittikunst i offentlige bygninger, nybygd bowlinghall, MESH-lokale i Oslo, og han har gjort ulike oppdrag for privatpersoner på for eksempel russebusser og biler. Som elev på Skjeberg Folkehøyskole har han jobbet med mange ulike oppgaver, blant annet  dekorert en stor vegg i skolens TV-stue.
Våren 2020 fikk han et stort utsmykningsoppdrag på Borge Ungdomsskole i Fredrikstad i forbindelse med linjeuken sin på Skjeberg Folkehøyskole. Etter befaringen på skolen startet et møysommelig planleggingsarbeid. Christoffer fikk frie tøyler fra skolens ledelse og Fredrikstad kommune, det eneste kriteriet var at det skulle være skolerelatert. Skolens visjon «Sammen om kunnskap, mangfold og mestring» var også stikkord han fikk med seg på veien. Området som skulle dekoreres var en trappeoppgang fra første til tredje etasje.
Borge ungdomsskole er moderne, teknologisk og den karakteristiske stilen og grønnfargen gjør at den står tydelig fram i sine omgivelser. Fargen grønn tas også opp innvendig i bygget og i interiøret og nettopp det lot Christoffer seg inspirere av.

Borge ungdomsskole sto ferdig i januar 2016 og ligger på Sellebakk i Fredrikstad kommune.
Verket er signert og klart!


Kunstverket og sluttresultatet gjenspeiler skolehverdagen til elevene som til vanlig går opp i trappene.Veggene som fremsto tomme og sterile er nå fylt med stilfulle former, bølger, farger og kule illustrasjoner.  Vi håper og tror at dette vil være med på å sette enda litt mer farge i hverdagen på flotte Borge ungdomsskole. Her kan du se og høre litt om prosessen og se sluttresultatet:


 
Les mer om linjetilbudet på Skjeberg folkehøyskole HER!
Følg oss på Instagram HER!