Skjeberg Folkehøyskole har stor pågang i år og nå er vi nesten full skole, men vi har noen få plasser igjen. Ønsker du et år til å følge drømmen din? Kom og søk da vel!
Radio eller film?
Drømmer du om å lage radio? Brenner du for å lage film? Tenk deg et helt skoleår der du virkelig kan dypdykke i interessen din sammen med andre som deler interessen din og gode, kompetente lærere som hjelper til der du trenger det.
(Saken fortsetter under bildet)

Hos oss lærer du alt du trenger for å lage radio, enten du skal være programleder og produsent.

 
Radio Skjeberg
Kanskje intervjue kjendiser på rød løper på Spellemannsprisen eller fotballspillere på landskamp? Hos oss lærer du det journalistiske og tekniske du trenger for å kunne lage gode radioinnslag. Vi har, som eneste folkehøyskole i Norge, egen radiokanal, og vi sender på DAB+. Radio har fagfeltstur til Cuba.
(Saken fortsetter under bildet)
Hos oss lærer du å lage film, både foran, bak og ved siden av kamera.

 
Film
Drømmer du om å lære å skrive manus, lage storyboard og egne filmer? Hos oss lærer du ALT du trenger for å oppfylle filmdrømmen. I løpet av skoleåret lager vi bl a kortfilmer, musikkvideo og animasjonsfilmer. Vi sender også inn filmer til Amandusfestivalen. Fagfeltsturen vår går til eksotiske Japan.
(Saken fortsetter under bildet)
Fellestur med hele skolen til Hvaler

 
Valgfag, turer og aktiviteter
Vi har selvsagt også massevis av valgfag og andre aktiviteter utenom «skoletid». Ta kontakt med oss om du har noen spørsmål!
Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss!
 
Søk HER!