Gjengen på RADIO har dratt med båt til Hvaler der de har innkvartert seg på Homlungen Fyr ytterst i havgapet. I bagasjen har vi det transportable radiostudioet vårt. Mens vinden og regnet pisker mot vinduene har den glade gjengen produsert flere podcaster.
Radiogjengen viser et imponerende engasjement for å lære seg bruk av opptaks- og sendeutstyr, teknikk og jobbe fram radiokonsepter. Det er bare knappe tre uker siden skoleåret startet, og de er allerede godt i gang med å produsere sine første podcaster i tillegg til vignetter og jingler.
Det gamle fyrhuset fra 1867 er fylt av latter, gode historier og samtaler, spøk og moro. Elevene står selv for matlagingen, og duften av nystekte vafler, hvitløk, basilikum og kaffe driver rundt hushjørnene på holmen. Alle private mobiltelefoner er lagt igjen på land, så det sosiale samspillet står i fokus. Det dårlige været har på ingen måte lagt noen demper på stemningen , og mellom radiojobbing, matlaging og oppvask har de tøffeste kastet seg i sjøen og noen har forsøkt fiskelykken.
Nå gleder de seg til å ta fatt på de regulære direktesendingene som starter opp om noen få uker.
Men allerede til neste uke skal radioelevene til Oslo der de skal delta på RADIODAGER 2017 der det meste av det som kan krype og gå av radiopersonligheter og produsenter i Norge deltar.
[envira-gallery id=»5942″]