Elevene på Radio, podkast og WebTv er i full gang med å forflytte seg rundt omkring i fylket med sitt bærbare radiostudio (OB kit). Ved hjelp av nymotens teknologi kan eleven koble seg opp mot skolens radiostudio og sende via OB-kitn gjennom enten trådløst eller kablet nett direkte ut på DAB+, nett og mobil.
Onsdag var det Glemmen VGS som stod for tur og med en times direktesending fra kantina var det mange som syntes det var stas med et lite avbrekk i en ellers så normal skolehverdag. – Det er moro at det skjer noe annet i kantina, var det første kjøkkenpersonalet utbrøt da elevene satte i gang og rigget seg til. Det gjør ingen ting at det er høyt heller, det er bare gøy at det skjer litt her, var andre kommentarer som dukket opp i forbindelse med oppriggingen.
Både Rektor, helsesøster og «synlig voksen» gjestet sendingen og fortalte om hvordan de ser på sin hverdag som ansatt på Glemmen VGS. Et par elever dristet seg også innom for å avlegge noen ord og musikkønsker på direkten.
De neste ukene står Mysen VGS for tur og vi avslutter turneen på Greåker. Da håper vi at både elever og lærere ønsker å bidra med innhold, for som slagordet sier – Radio Skjeberg er der for deg når du trenger oss! Vi sees.. Lytt til radio!
[envira-gallery id=»6869″]