Som siste sending på Radio Skjeberg for årets elever ble det rigget i stand radiostudio utendørs. Med grilling, vafler, brus, sol og sommer var alt klart for to timer med LIVE sommerprat på Radio Skjeberg. Grill-lukten lå utover plassen og ønsket dagens gjester velkommen, ikke inn i studio men ut i studio. Verandaen til lærer, Willy-Andre Martinsen var nemlig dagens kontor for radioelevene.
Radioelevene Erlend Rimer og Amanda Berntsen hadde kontroll over spakene og holdt en to-timers sending hvor de oppsummerte året, snakket med gjester og kjente på følelsen at skoleåret straks er ferdig.
-Vi har vært med på veldig mye i år og jo mer jeg tenker på det jo mer stolt er jeg over alt vi har fått til og alle sendingene vi har hatt i år , sier Erlend idet han pakker ned det mobile studioet for denne gang.  Jeg kommer på besøk til høsten og krever å få min egen reunion-time legger han til, idet kabler og mikrofoner rulles sammen.
Dagens sending hadde flere gjester  bl.a vikarlærer på fagfeltet Fotofag, Ingeborg som fortalte litt om seg og sine planer  og musikkelev Gøran Brattfjord som rocket opp studio med LIVE gitarriff.. Tøffere enn det blir det nesten ikke. Avslutningsvis ønsket Amanda Berntsen og Amanda neste års elever velkommen med klar beskjed: Gled dere!!! Takk for i år folkens og god sommer!
Her kan du høre sendingen. (musikkfri pga. Tono/Gramo rettigheter)

[envira-gallery id=»5151″]