TV/Youtube-produksjon er et fagområdene vi kommer til å ha stort fokus på i løpet av skoleåret for deg som velger å gå på Media-linjen på Skjeberg Folkehøyskole.
Regi og bildeklipp/mix er en morsom og kreativt utfordrende oppgave og må som alt annet –  øves. Akkurat det får du muligheten til hos oss, da vi i januar 2020 anskaffet oss et splitter nytt firekamera-avviklingssystem basert på produsentene «Multicam»
NRK Marienlyst er en av flere produksjonssteder vi skal besøke i løpet av skoleåret og vi vil da ta høyde for å overvære produksjoner som finner sted på den tiden. Vi skal også snakke med flere av hovedpersonene i produksjon. Muligheten for å slå av en prat med en eller flere TV-kjendiser er absolutt tilstede. Du får innblikk i de fleste fagområdene, slik som kameramann/kvinne, innspillingsleder til bildemixen .
Ikke mønster på TV
Visste du at scenerøyk som blir liggende på gulvet koster en formue og at begrepet; «tøyet kryr på skjermen» er viktige begreper. Slike ord og andre fagutrykk lærer man fort betydningen av når man er tilstede på en sending. Sjansen er også stor for at vi treffer tidligere elever som jobber i NRK i dag. En av dem er definitivt Hilde Frøisland som gikk på Medialinjen tilbake i 00-01. Hun jobber i dag som kamerakvinne og trives utmerket med det.
Synes du dette høres interessant ut, fort deg å søke plass på Media-linjen. Det blir et år du sent vil glemme. Søk her….